Beoordelingen van Sushi 8 Hilvarenbeek

Recente recensies

4.0
Jolanda
vandaag

Niet verkeerd bedoeld, opstarten is altijd lastig weten we uit ervaring (zelf eigen onderneming). Bestelling wordt al meerdere malen te laat geleverd. Kan een keer gebeuren, maar samen met de bestellingen van mijn man al de 4e keer. Belletje die jullie doen is fijn, echter te laat (bestelling zou ik 20.30u bezorgd worden, werd om 20.48u gebeld) Extra loempia was top. Producten zijn ook lekker.

Fabiola Swinkels
gisteren

Eten súper, ondanks bestelling om 13.22 met verzoek 18.15 te bezorgen was het bijna 18.45. Mag wat punctueler...

Charlotte
gisteren

Eerste keer besteld en het was heerlijk .we hebben echt genoten .was voldoende en vers .

Ylja van den Boom
14 juni 2021

Echt zeer lekker! Vers en goede verhoudingen. Zeker een aanrader!

jwvanlieshout@me.com
14 juni 2021
Marleen
13 juni 2021

Echt super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascale de Kort
12 juni 2021

Het was weer heerlijk!

PETIT DOT
12 juni 2021

Was heerlijk..bezorging precies on time en bezorgster heel vriendelijk. Top!

Pleun
11 juni 2021

Super lekker, goede kwaliteit en op tijd bezorgd

Annemieke Docters van Leeuwen
7 juni 2021

20 minuten wachten omdat de bestelling niet gevonden kon worden. Bijgerecht hierdoor bij thuiskomst koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van de Wouw
7 juni 2021

Kwaliteit oké, planning voor afhalen/bezorgen is een drama, helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
7 juni 2021

De sushi smaakte goed. De sushi zat tegen elkaar geplakt in het bakje waardoor je het niet altijd goed van elkaar kon halen zonder dat de sushi uit elkaar viel. Op het afgesproken tijdstip was de bestelling niet klaar, ik heb nog ruim 10 minuten moeten wachten. Maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van wijk
6 juni 2021

Eten is lekker, levering kan beter op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verdaasdonk
6 juni 2021

Bezorging ruim 1,5 uur later. Warme gerechten waren koud. Bijzonder onprofessioneel telefoongesprek. Ik bestel nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke van de Wouw
6 juni 2021

We hadden bestelling om 18.00, maar dat werd zomaar 18.30 zonder excuus.... beetje jammer, omdat we gasten hadden... Verder had ik rolls met paling besteld en dat waren rolls met scampi’s (die hadden we namelijk ook besteld en dat waren dezelfde). Smaak was verder prima, al vielen ze wel vaak uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
6 juni 2021

Een uur later dan gevraagd is echt beetje té

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lin
6 juni 2021

Was niet helemaal op tijd klaar, jk kwam al een kwartier te laat en moest toch nog een tijd wachten terwijl de rest van mijn boodschappen in de auto in de zon stonden te stoven 🙈 Maarrrr de sushi was echt super, heel het gezin is het er over eens dat het de beste sushi ever is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick & Yvonne
6 juni 2021

Bestelling geplaatst en 10 minuten later werden gebeld dat het duk is. Ter compensatie waren er een tweetal cadeautjes toegevoegd en werd het bezorgd door een zeer vriendelijke jongedame die nogmaals excuses aanbood en uitlegde dat het verwacht erg druk was geworden. Het eten was van uitmuntende kwaliteit en heel erg lekker! Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!!👍

E. Bohmann
6 juni 2021

Het was lekker en zag er verzorgd uit. Had verwacht na telefonische bestelling ruim 1 uur vooraf, niet meer een kwartier te hoeven wachten. Het is nieuw en nog ervaring nodig. Sushi is zeker aan te bevelen in Hilvarenbeek.

mascha
5 juni 2021

jammer dat het een uur te laat kwam

Sylvia
5 juni 2021

Eten is lekker, vers en prijs kwaliteit is prima 👌 personeel is vriendelijk!

van Tongeren
1 juni 2021

was heerlijk en prima prijs kwaliteit verhouding. voor herhaling vatbaar

Lenneke
31 mei 2021
Peter-Paul Verkoeijen
30 mei 2021

Lekkere 🍱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascale
30 mei 2021

Het was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika
30 mei 2021

Heerlijk en exact op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mik
30 mei 2021

Prima sushi en sashimi. Snelle bezorging en een zeer vriendelijke bezorgster. Zeker voor herhaling vatbaar...

Iris
30 mei 2021
Am
29 mei 2021

Mooi opgemaakte schaal, lekkere sushi👌😋

Kim
29 mei 2021

Wat een lekkere sushi! Af en toe waren ze wat groot gerold, maar zeker genoten! 🍣🥢

Marcella
29 mei 2021

Fijn contact, goede service. Rekening gehouden met mijn gluten intolerantie en fijne bezorging bij een vakantiepark.

De bruijn
29 mei 2021

Heerlijk. Meer sojasaus aub.

Thijs
29 mei 2021

Was erg lekker!!

Anoniem
29 mei 2021

Heerlijke sushi. Rijk gevuld zoals het hoort. Hopelijk houden ze dit vast en wordt het niet beetje bij beetje meer rijst en minder vulling. Maar vooralsnog erg tevreden!

Anoniem
29 mei 2021

Bezorging was 30 minuten later dan gepland, ondanks bestelling al geplaatst was om 10.30u in de ochtend. Sushi was lekker en vriendelijke bezorging

Piet
28 mei 2021
Goeleke de Hond - van der Maas
28 mei 2021

Overheerlijke Sushi & bestelling netjes op tijd bezorgd. Edamame mogen wat ons betreft wat meer gezout worden.

Johan
27 mei 2021

Was weer perfect

Moors
26 mei 2021

Het was heerlijk en op tijd bezorgd, voor herhaling vatbaar.

S
26 mei 2021

Op tijd volgens afspraak (afhalen) en heel lekker! Ook de prijs viel me mee! Voor herhaling vatbaar!

Anoniem
26 mei 2021

Goede service heerlijke sushi en leuke kortingen!

Peter
25 mei 2021

Drie kwartier te laat op een dinsdag

S.
25 mei 2021

Heerlijke en verse sushi, top!! 👌🏼

Jan Denis
25 mei 2021

Goed van smaak, erg lekker.

Nicole van den Broek
25 mei 2021

Sushi was heerlijk, alleen erg lange wachttijd.

Mariet
25 mei 2021

De sushi was heerlijk maar zou om 19.45 uur bezorgd worden maar kwam pas een uur later om 20.43 uur.

Monique
25 mei 2021
Berens
25 mei 2021

Jullie moeten echt wat aan je time management gaan doen....

Anoniem
24 mei 2021

Ontzettend lang moeten wachten op het eten maar dit hebben ze goed opgelost door wat extra’s te doen. Sushi zelf was erg lekker! Hopelijk wordt de besteltijd een uur korter als nu dan kom ik zeker terug.

Schellekens
24 mei 2021

Het was heerlijk en echt genoten klein minpuntje dat de bestelling ruim 30min te laat was.

Debby
24 mei 2021

Afgehaald. Stond prettig klaar. Heeeerlijk:)

Ellen
24 mei 2021

Op de bezorging langer dan 2 uur moeten wachten, om 22.15 uur zaten we pas te eten! Het zou om 20.15 uur bezorgd worden. Ook telefonisch slecht te bereiken en er werd gezegt dat de bezorger onderweg was terwijl de bestelling nog gemaakt moest worden. Daar kwamen we een half uur later dan weer achter bij een andere collega, erg slecht. We verwachten een goede compensatie of geld terug. De sushi was wel lekker, maar maakt het lange wachten niet goed.

T
24 mei 2021

Het was niet klaar op de afgesproken tijd en moesten nog 40 min wachten. Dat was bij meer mensen het geval die binnen stonden te wachten. Dat weerhoudt mij ervan om nog een keer te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoevenaars Horrevorts
24 mei 2021

Het eten is heerlijk, de wachttijd veeeeeel te lang. ze hebben het te druk.

Henk van Gestel
24 mei 2021
Annemieke Bloemen
24 mei 2021

Ik heb nog nooit zo’n lekkere sushi gegeten. Echt zo top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evita
23 mei 2021

Het eten was ontzettend lekker. Het duurde een beetje lang voordat het bezorgd werd. Maar wel lekkere snack gekregen als extraatje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne van den Borne
23 mei 2021

Top, de tweede keer dat we besteld hebben. Sushi is heerlijk, bezorging deze keer keurig op tijd. Flinke verbetering! Dit smaakt naar meer👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vingerhoets
23 mei 2021

Het eten was echt ontzettend lekker. Helaas hebben we bijna een uur moeten wachten voor onze bestelling werd bezorgd. Ik vind het geen probleem als er een tijdindicatie gegeven wordt en het is bijvoorbeeld 10 minuutjes later. Echter als het later wordt, mag er zeker wel even door het restaurant gemeld worden dat het later wordt, zodat ik als klant daar rekening mee kan houden. Ik heb echter zelf na moeten bellen en nog kon er weinig over worden gezegd behalve dat het er zsm aan kwam. Een compensatie van een portie loempiaatjes vind ik in deze dan ook niet voldoende. Jammer, want het eten is wel echt lekker. Ik hoop dan ook dat jullie de organisatie op orde krijgen!

Minke
23 mei 2021

De sushi was echt heel vers en heerlijk van smaak. We zijn blij met deze nieuwe sushizaak in ons dorp!! Ze zijn net geopend en daarom zal het lastig zijn geweest om alle bestellingen aan te kunnen op zaterdagavond, want we hebben deze keer lang op de bezorging moeten wachten! Afgelopen donderdag was de bezorger keurig op tijd! 👍🏻 Wij gaan zeker vaker bestellen!

Anneke
23 mei 2021

'S middags al besteld voor ophalen om 20:00 uur. Om 20:00 aanwezig. Eten zou pas over 45 min tot 1 uur klaar zijn. Ze zoudenhet komen brengen. Om 21:15 gebeld. Hoop ecxuses ze gingen het nu maken en komen het dan brengen zou een kwartiertje duren. Om 21:40 uur kregen we het eten. Als cadeautje kregen we extra 5 mini loempia's en 5 bladerdeeg hapjes. Wel waren ze de spicy mayonaise vergeten waar ik voor betaald had. Het eten was wel lekker. Maar ik ga er niet meer heen. Ik bestel wel ergens anders.

Gaby
23 mei 2021

Misschien nog meer crispy sushi. Verder boven verwachting

Noortje
23 mei 2021

Na om 14 uur besteld te hebben voor een bezorging om 19.30 uur, kreeg ik om 20.30 uur de bestelling. Het was het wachten waard, heerlijke verse sushi!

Wenting
23 mei 2021

Er wordt niet bezorgd in Esbeek, is net zo dichtbij als Diessen. En je krijgt een afhaaltijd en dan moet je alsnog een uur wachten..... Fijn voor jullie dat het druk was, maar mijn lekkere zin was over.

Arends
22 mei 2021

Erg goed. Verzorgd en lekker!

Martin
22 mei 2021

Was lekker, prima prijs/kwaliteit. Wel was zeewier salade klein. Helaas geen sesamballen een banaanballen (zoontjes vinden die lekker)

Marieke
22 mei 2021

Was heerlijk verse sushi! Alles stond perfect klaar bij afhalen. Veel keus, zeker niet de laatste keer :-)

Tess
21 mei 2021

Super lekker! Wij hebben er van genoten en het was ook zeker genoeg. Echt een top service en vriendelijkheid. Als je net open bent dan kan het ook weleens drukker zijn alle begrip voor! Jammer dat sommige mensen dat niet hebben want het is de moeite waard!

Gemke Franken
20 mei 2021
Anouk
19 mei 2021

Goede kwaliteit sushi, iets langere levertijd maar werd goed gecompenseerd met een lekker cadeautje!

Kelly
19 mei 2021

Het eten was echt heerlijk!! Goeie sushi. Vers, mooi, goed gevuld. Hebben alleen heel erg lang gewacht. Ik heb zelf gebeld, was druk en zou wat langer gaan duren. Uiteindelijk 70 min na afgesproken tijd ontvangen met gratis mini loempia’s als cadeautje. Ga zeker vaker bestellen maar aan de bezorging / levertijd moet echt iets gedaan worden. Of bel de klanten bijvoorbeeld zelf even wanneer het niet lukt.

Linda
19 mei 2021

Wij hebben genoten van de heerlijke sushi. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Mascha
18 mei 2021

Heerlijk vers bereid. Dit proef je!

Frans vd Brandt
18 mei 2021

Een aanwinst voor Hilvarenbeek, heerlijke sushi en vriendelijk personeel.

Siep
18 mei 2021

Heeeeeeeeeerlijke sushi! Verrassende smaak combinaties en heerlijke toppings. Het enige minuscule minpuntje, is dat sommige sushi rolletjes wat losjes zijn gerold. Maar dat is dan ook echt het enige! Absoluut een aarader!! Verblijf je in Beekse Bergen? Dan is het maar 10 minuten rijden naar filiaal Hilvarenbeek. En ik kan echt aanraden om dit te doen!

Ruud Janssens
18 mei 2021

Super vers en smaakte super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs de Rooij
17 mei 2021

Hele goede sushi van goede kwaliteit maar als je bestelt en kunt afhalen om 19.15 en het dan pas om 20.00 klaar is ben je er al klaar mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ik
17 mei 2021

De smaak van de sushi was prima. Werk en paar minpunten: 1. De bestelling werd een klein half uur te laat bezorgd (terwijl tien minuten voor de tijd werd gemaild dat de bestelling onderweg was en Hilvarenbeek is niet zo groot dat je er langer dan een half uur over zou moeten doen). 2. Er zat een grote graat in mij zalm, die in m'n gehemelte sneed. 3. De bestelling was eenzijdig aangepast, een gerecht (tuna roll) dat op het menu stond was vervangen door een ander gerecht (waardoor dat gerecht er dubbel in zat), ook was een ander gerecht kleiner gemaakt (twee in plaats van vier plakjes) (ebi tempura roll). 4. Tenslotte -en dat is persoonlijk- vind ik dat er teveel rijst wordt gebruikt in de sushi rollen. Wat overigens erg goed was, is het zeewier dat in de rollen wordt gebruikt. Bij veel concurrenten is dat regelmatig taai/hard, maar dat was hier absoluut niet het geval. Oh, bijna vergeten. Wat me ook tegenviel is dat een gerecht wordt besteld (volgens de site voor 3/4 person

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
17 mei 2021
Baukje
16 mei 2021

De sushi was lekker en de medewerkers erg vriendelijk. Puntje aftrek voor de lange wachttijd bij het ophalen. Het is pas net open dus hopelijk bij de volgende bestelling is dit beter geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd borne
16 mei 2021

Sushi was lekker! Service kan beter: zelf naar bedrijf gereden omdat de bestelling half uur te laat was en er geen bericht van vertraging kwam, terwijl we een mail kregen dat de bestelling al 45 minutn ónderweg' was. Je kunt het bedrijf niet bellen, helaas. Hopelijk opstatproblemen, kan gebeuren, maar wel even een berichtje sturen van vertraging naar de klanten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
16 mei 2021

Top. Goede start gemaakt. Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J van kollenburg
16 mei 2021

Helaas, 1 uur en kwartier te laat bezorgd, gelukkig was het wachten waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
16 mei 2021

Bestelling is ruim een uur te laat bezorgd. Toen we wilden bellen om te checken waar het was stond er geen telefoonnummer op de site. Ook is er geen contact met mij opgenomen om te laten weten dat de bestelling later kwam. Wel was het kwaliteit van het eten super goed en hebben daar erg van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuela
16 mei 2021
Linda
16 mei 2021

Het is jammer dat er geen telefoon nummer op de site staat. Ik wilde nog iets toevoegen aan mijn bestelling en kom geen contact opnemen met ze. Ik heb gemaild en een bericht via fb Messenger gestuurd maar geen contact gekregen. Verder was het eten echt heerlijk en werd het optijd bezorgd door een vriendelijke meneer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlijn
16 mei 2021
Marieke
16 mei 2021

Erg lekker! Smaakvol!! Met name de specials!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
16 mei 2021
André Aantjes
16 mei 2021

De Sushi was heerlijk! Ik geef 4 sterren en geen 5. 5 sterren is perfect. Dat was het eten wel, maar qua tijd liep het flink uit. Als jullie dat nog wat beter geregeld krijgen dan geef ik 5 sterren. Prima prestatie hoor voor de eerste dag dat jullie open zijn. 👊🏼

Scholten
16 mei 2021
MvG
16 mei 2021

Het was top!

Pascale
15 mei 2021

Het was super lekker. Vanwege de eerste dag kwam het eten te laat maar super goed opgelost! Enige tip vanuit ons zou zijn te proberen de warme dingen echt goed warm af te leveren. Maar die warme sushi was echt goddelijk lekker! Was zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Ellen
15 mei 2021

Super vers en ontzettend lekker. Ik ben fan.

Marijn
15 mei 2021

Het duurde wat lang voordat het eten er was, maar dat was weer goedgemaakt met gratis miniloempias en het eten zelf was heerlijk

Anoniem
15 mei 2021

Lekkere sushi. Ondanks de drukte erg vers. Veel keuze. Prima tent.

Inge van de Wiel
15 mei 2021

Sushi was heerlijk, echt vers en niet zo standaard. Moest helaas was langer wachten maar kreeg hiervoor wat lekkers mee!

Ine Kanters
15 mei 2021

Vandaag Sushi 8 geopend in Hilvarenbeek en meteen bestelling geplaatst . Heerlijk was het en bestel zeker nog een keer.