Beoordelingen van Sushi 8 Hilvarenbeek

Recente recensies

4.0
Corne
6 juli 2024
maikelmanders@home.nl
3 juli 2024

Weer op tijd klaar, smaakte heerlijk

Ingrid Reijrink
27 juni 2024

Vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten

Inge en thomas
14 juni 2024
Kelly Hindori
10 juni 2024

Vrijdag avond had ik visite thuis en besloten wij om sushi te bestellen. Helaas na het betaling kreeg ik het bericht dat ze gesloten waren. Zaterdag ochtend kreeg ik een email dat mijn bestelling om 4 uur zoude bezorgd worden, en de 44 euro was van mijn rekening af. Zaterdag waren de sushi niet meer nodig, dan heb ik de vestiging in Hilvarenbeek gebeld en de bestelling geannuleerd. Als ik de werknemer goed begreep, zoude hij contact opnemen met de hoofdkantoor om mijn betaling terug te storten. Deze is nog steeds niet gebeurd. Ik hoor het graag hoe ik dat moet afhandelen. Alvast bedankt.

Reactie van Sushi 8

Hoi Kelly, u mag een mail sturen naar info@sushi-eight.nl met uw bestel gegevens zodat wij navraag kunnen doen bij het filiaal en zorgen dat u uw geld zo snel mogelijk terug gestort krijgt. Excuses voor het ongemak, met vriendelijke groet team Sushi-Eight

Richard Janssen
3 juni 2024

Mooi op tijd klaar. Goed warm en echt de lekkerste sushi die je maar kunt bedenken.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Richard! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Manon
2 juni 2024

Beetje jammer dat er geen stokjes soja saus of iets bij zat!! Ook de saus die bij de bestelling hoorde zat er niet bij.. zeer teleurstellend weer…

maaike van rijthoven
2 juni 2024

Heerlijke, verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
26 mei 2024

Super lekker en altijd staat het klaar

Els
22 mei 2024

Heerlijk zoals altijd

Riet
19 mei 2024

Was echt lekker !! Voor herhaling vatbaar

Linda
18 mei 2024

Weer super lekker gegeten en vriendelijke en vlotte bezorging!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Linda! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

J
10 mei 2024
Jozien van den Biggelaar
9 mei 2024

Besteld en ontvangen en lekker

Rick
8 mei 2024

Het vlees was echt tai.

Dirk
1 mei 2024
John van heijst
23 april 2024

Eten was heerlijk, goede kwaliteit, maar voor de derde keer klopte de bestelling niet, vorige keer groot deel van de bestelling ( warme gedeelte) vergeten en nu alle sausjes bij de warme hapjes niet geleverd gekregen en das best balen want je rekend er wel op, verder is het wel lekker geweest

Frank Verhoeven
13 april 2024

Heerlijke Sushi met goede snelle service.

P De watermolenbouwr
7 april 2024

Was lekker en vers en vriendelijke mensen .wasabi hot echt hot dus aanrader Aanwinst voor ons hilvarenbeek .

Reactie van Sushi 8

Wat een mooi compliment! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en tot snel weer bij Sushi-Eight

Brenda
6 april 2024

Heerlijk gegeten!

Debby
4 april 2024

Vorige keer zat er veel meer rijst bij. De extra porties waren ook matig.

Bruinsma
1 april 2024
Kiki
1 april 2024
Sabine
30 maart 2024

Lekkere Sushi! Snelle en vriendelijke bezorging. De sushi met zalm en tonijn uit blik zijn wat droog.

rolf weezenaar
26 maart 2024

Heerlijk verse sushi De loempiaatjes waren wat afgekoeld, maar heerlijk knapperig

-
21 maart 2024

Heerlijke sushi

Julia konings
17 maart 2024

De sushi was lekker alleen alles was koud ook het gene wat warm hoort te zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engel
17 maart 2024

We hadden de sushi box zonder komkommer besteld maar dat was helaas niet gelukt. We hebben het niet kunnen eten!

Ferdi
9 maart 2024

Smaakte weer heerlijk en bezorging was ruim op tijd

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Ferdi! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Mo
9 maart 2024
Bn nico
1 maart 2024

Niet bezorgd wat we besteld hadden .. Jammer maar volgende keer beter.. Zijn altijd wel tevreden geweest hoor..

Irina Smolders
29 februari 2024
Miet Vosters
28 februari 2024

Heerlijk gegeten

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft Miet! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Annemieke
25 februari 2024
Sophie Prinsen
24 februari 2024

Heerlijke crispy!! En de warme gerechtjes waren ook lekker

Huub
19 februari 2024

Was heel snel geleverd. Maar was duidelijk niet vers. Ben r ook ziek van geworden. Gebruiken jullie vetsin of iets dergelijks omdat t niet vers is ?

Maud A
18 februari 2024
Vdp
14 februari 2024

We bestellen vaker bij Sushi Eight. Voornamelijk 5 sterren kwaliteit en levering. Vandaag jammer genoeg iets minder. De “rijst” leek te lang gekookt en de levering was 15 min ‘te laat’.

Peter Damen
14 februari 2024

N uur en n kwartier te laat !!

Olivia
11 februari 2024

Kinderen zijn na een uur ziek geworden. Zalm was grijs ipv rosé. Nog nooit zulk slechte sushi op

Klaudia
10 februari 2024
Jeanne
1 februari 2024

Heerlijk vers. Mooie verschillende smaken!

Wim
29 januari 2024

Heerlijke verse Sushi

EW
21 januari 2024

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Lenior
19 januari 2024
Suzanne
17 januari 2024

We hadden 18:30 uur aangevraagd maar het kwam al om 18:10 uur. Het warme deel had warmer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kees
14 januari 2024

levering was half uur eerder dan volgens mail, dit zou beter kunnen. Heel lekker, en heel nette levering

Noor
11 januari 2024

Heerlijke sushi voor een goede prijs!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat het heerlijk was Noor! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-eight!

Erik
7 januari 2024

Weer netjes optijd bezorgd. Eten was heerlijk zoals altijd.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Erik! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Jh
3 januari 2024

Heerlijke sushi, bezorging was wat later maar daarover werd netjes gebeld. Echt top! Aanrader dus.

M kerkhofs
31 december 2023

Het was heerlijk!

Semira
27 december 2023

It's very nice and good I like and enjoy the sushi

Conny
27 december 2023

Sushi was uitstekend.

Angelique
27 december 2023

Kerstboot Sushi was heel lekker. Alleen jammer dat de boot niet gewoon ingeleverd, kan worden bv met statiegeld

Hans Hop
26 december 2023

Het was weer gewéldig lekker!! Dank jullie wel voor de service!!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft Hans! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Chris
26 december 2023
Dieta
24 december 2023
Tim
24 december 2023

Bezorging was erg laat, bijna half uur later dan opgegeven tijd. ( bijna 1,5u na bestelling) Bezorger gaf 1 tas waarop ik aangaf dat de bestelling niet compleet was. Hij wist van niets , ging zoeken en gelukkig stond er nog een schaal op de achterbank, heel rommelig.

Guus
23 december 2023
Ano
22 december 2023

Sushi is altijd lekker. Helaas ging er vandaag iets mis met de bezorging. Het zou om 17.45 bezorgd worden. Om 17.25 kwam de bevestiging dat de bezorging onderweg was. Om 18.00 helaas nog steeds geen sushi. Na telefonisch contact bleek dat de tas daar nog stond, en na 5 minuten stonden ze op de stoep. Snel opgelost.

TC
21 december 2023

Good. But the yakitori sticks were SO dry and hard. They felt like they were overcooked AND made hours before my order. I was really excited for them because the last time I ordered them, they were really good.

John Lenior
20 december 2023

Weer prima service

Rianne van de Ven
20 december 2023

Heerlijke sushi!!!!

Els
14 december 2023

Heerlijk zoals altijd !

Tonny van vugt
11 december 2023

De bestelling kwam 25 minuten te laat, en de mini loempia’s zaten er niet bij. (Na een telefoontje zijn ze wel gebracht) Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
10 december 2023

Hadden aangegeven 17 30 uur en ze waren er om 17 uur. Fijn dat het goed op tijd was, maar als we hadden morten werken waren we om 17 uur niet thuis geweest. Wat dan? Komen jullie dan terug om 17.30 uur? Verder was het prima en lekker. Thanks

L.
8 december 2023

Weer heerlijk gegeten en vriendelijke & snelle service!

Bjorn
8 december 2023

Was weer super!!! En bedankt voor het “cadeautje”!

Peter
6 december 2023
Richard Janssen
3 december 2023

De koude sushi was echt heerlijk en prachtig gemaakt. Echter de “warme” side dishes waren koud. Die hebben te lang gestaan voor ik ze mee kon nemen daar. Terwijl ik 10 min gewacht heb in de winkel. Dit is na een telefoontje wel goed opgelost.

Eline
2 december 2023

Duurde ander half uur en koude bijgerechten voor veel geld

J.van Tongeren
2 december 2023
Linsey
2 december 2023

De sushi viel deze keer helaas tegen. De sushi was veel te grof gesneden.

S Hesselmans
27 november 2023
Jess
26 november 2023
Desiree
19 november 2023

Altijd TOP!

Deidre de Lange
12 november 2023

Ik had een pokebowl met teriyaka saus helaas zat er de standaard mayonaise saus in.. verder was het vooral heel veel rijst en weinig groenten. Erg jammer. Had er veel zin in omdat ik ziek ben kon ik momenteel niet koken maar vond het sonde van mijn geld.

Erika
4 november 2023
Mark Verhagen
31 oktober 2023

Bestelling zou om 18.30 bezorgd worden, maar was er pas om 19.20 uur nadat we al 2x hadden gebeld. De warme gerechten waren koud, waardoor ik zelf naar de vestiging ben gereden om nieuwe, warme gerechten te halen. Het enige wat ik te horen kreeg was dat ze het druk hadden. Als je je levertijden niet kan nakomen, moet je dat niet beloven en zeker geen koude gerechten leveren. Het gevolg was dat we pas tegen achten zaten te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
28 oktober 2023

Goede en heerlijke sushi. Snelle bezorging

Johnny
28 oktober 2023
Thomas
25 oktober 2023

De beste in de buurt.. en daarbuiten ook trouwens.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Thomas! Bedankt voor dit compliment en deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Ilse Van der Aa
22 oktober 2023
Conny
20 oktober 2023

Een deel van de bestelling ontbrak: de loempia’s zijn ze vergeten.

Anoniem
16 oktober 2023
Anne
16 oktober 2023

Sushi was prima maar bezorging dik 3 kwartier te laat. 2x gebeld waar gezegd werd dat de koerier vertrokken was maar een half uur later nog geen sushi terwijl het van de zaak naar mij thuis nog geen 10 minuten is 🤷🏻‍♀️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hartog
15 oktober 2023

Ik had gevraagd om kinderstokjes maar die zaten er niet bij, helaas want hierdoor hadden we niet genoeg, evenals de sojasaus: dit zat er volgens de bestelling/website bij en we hadden nog extra besteld en betaald maar ook dit zat er niet bij waardoor we tekort hadden. De bestelwijze: in eerste instantie hadden wij gebeld maar werden verwezen naar de website, oké dat is goed, doen we. Dit werkte echter niet (we kwamen niet tot de betaling toe) dus belde weer om dit te melden en te vragen naar een oplossing maar werden zeer onvriendelijk te woord gestaan en het kwam er op neer dat het ons probleem was! Hoe dan, het is jullie site die op dat moment niet goed functioneerde dus je zou denken dat er dan wel meegedacht zou worden, erg klantonvriendelijkheid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
15 oktober 2023

Goede Sushi, goed verzorg en verpakt!!

Elke van Mol
15 oktober 2023

Het was weer super lekker. Erg genoten.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Elke! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Ine
14 oktober 2023

Lekker gegeten

T
9 oktober 2023

Sushi was lekker. Jammer van de wachttijd

Trier
9 oktober 2023

We hebben 2 uur moeten wachten. Eenmaal bezorgd ontbrak het grootste gedeelte vd bestelling. Toen alles er was was het wel erg lekker en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaudia
29 september 2023
Marlijn Goossens
29 september 2023

Sushi 8 Hilvarenbeek wederom heerlijk gegeten. En dank je wel voor de service, terwijl we eigenlijk buiten het gebied liggen. Komt sushi 8 Hilvarenbeek wel bezorgen! En ook nog eens lekker!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Marlijn! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Robert
27 september 2023

Lekkere gevarieerde en soms verrassende sushi

Stan Spruijt
22 september 2023

Men is vergeten de sausjes mee te geven… jammer, want zo is de beleving niet compleet; Men stelt dan voor dat ik de sausjes kom halen, en staat er dus niet bij stil dat mijn bestelde eten dan koud wordt.. Men stelt dan voor dat ik bij een volgende bestelling gratis loempiaatjes krijg.. Das wel een heel makkelijke oplossing…

Jan meijer
19 september 2023
Pijnenburg
16 september 2023
Joost
16 september 2023

Rijst was niet helemaal gaar. Verder goede box en snelle levering en smaakte het verder prima

de R
11 september 2023

Meat Lovers box Was erg lekker alleen vielen de sushi’s te veel uit elkaar.